Argeș TV yaşamaq

Televiziya kanalı:Argeș TV

Yan: Rumıniya

Kateqoriya: Yerli

4.6 -dən 5

6 səslər

Argeș TV canlı izlə

Argeş Tv, singura televiziune locală din Piteşti cu program propriu 24 de ore, este recepţionată în 6 oraşe din judeţul Argeş: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel, Ştefăneşti şi Topoloveni. Argeş TV se recepţionează prin 4 reţele de cablu: RDS & RCS, TVCS, CLARION TV şi AKTA TV.
Prin reţeaua de cablu RDS & RCS, care deserveşte cea mai mare parte a judeţului Arges, televiziunea Argeş TV se recepţionează în oraşele: Piteşti, Curtea de Argeş, Mioveni, Câmpulung Muscel şi în zona rurală adiacentă, respectiv: Mărăcineni, Bascov, Bradu, Oarja.

Ölkələr

  • Suntem iubitori de muzica traditionala si de aceea incercam mereu sa facem cele mai inedite si variate videoclipuri pe care sa vi le aducem in dar. Oricine este binevenit.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Prima TV este un canal de televiziune privat comercial din România. De-a lungul anilor acesta a adus în România formate care au înregistrat recorduri de audiență în țările în care

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Național TV este o televiziune particulară comercială din România, înființată de frații Ioan și Viorel Micula în anul 2003, acționari principali în compania European Drinks. Prin

    4.3 из 5

    11 голосов